GDPR

Privatlivspolitik

Som kunde hos Kropspædagog skal du vide, at vi behandler en række personoplysninger om dig.
Når du bliver kunde hos os, vil vi registrere dit navn, adresse, mailadresse og tlf. nummer.

Det gør vi bl.a. for at kunne notere, når du bestiller behandlinger, opkræve betaling for dine behandlinger, sende besked om behandlinger og om aflysninger og andre relevante oplysninger i tilknytning til, at du modtager behandlinger hos os.
I forbindelse med behandlingen skal vi i henhold til lov om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandle føre en journal over den behandling, du får hos os. Her anfører vi bl.a., hvad du har oplyst til os om, hvilke helbredsgener du har, hvilken behandling vi har ydet, og hvad vi har anbefalet dig. Formålet med journalen er at dokumentere vores behandlinger. Det er følsomme oplysninger, men fordi det er et lovkrav, at vi skriver journal, vil vi for god ordens skyld fortælle dig, at det ikke er et krav, at vi skal have dit samtykke til at behandle disse helbredoplysninger.

Oplysninger om dig ligger på en server hos mit bookingsystem ”Onlinebooq”, men derudover er det ikke andre end os selv, der har eller vil modtage de oplysninger, som vi har om dig.
Vi sletter de fleste oplysninger 12 måneder efter sidste behandling, men vi er nødsaget til at opbevare din journal i 5 år, da vi skal kunne dokumentere vores behandling, hvis der på et tidspunkt opstår problemer.
Vi skal samtidig fortælle dig, at du kan kontakte os, hvis du vil vide, hvilke oplysninger vi behandler om dig, hvis du vil have rettet oplysninger, du ikke mener er korrekte (og du har ret), hvis du ikke mener, at vi har ret til at behandle oplysninger om dig, eller hvis du mener, at vi behandler for mange oplysninger om dig. Endelig skal vi fortælle dig, at du har ret til at få udleveret de oplysninger, som vi har om dig.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet dt@remove-this.datatilsynet.dk
Ovenstående tekst ligger på hjemmesiden, fordi det er et lovkrav og fordi persondataforordningen siger, at vi skal orientere dig om disse forhold.
Vi håber også, at det er med til at gøre dig tryg i forhold til at vide, at vi kun behandler oplysninger om dig, der er strengt nødvendige. Særligt fordi vi behandler følsomme oplysninger, ligger det os på sinde, at du ved, at vi er vores ansvar bevist i forhold til at behandle dine oplysninger fortroligt og sikkert.

Med venlig hilsen
Brian 

PS: Vi skal oplyse, at retsgrundlaget for at behandle identifikationsoplysninger er
persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f, men retsgrundlaget for at behandle
dine helbredsoplysninger i journalen er, at det er et lovkrav samt persondataforordningens
artikel 9, stk. 2, litra b).