Graviditetsmassage

Graviditet er på mange måder helt fantastisk, men efter et stykke tid begynder de store forandringer at belaste kroppen. Her kan en gravidmassage hjælpe med at løsne for de spændinger der uvægerligt kommer i forbindelse med kroppens store forandringer. Graviditetsmassagen er specieludviklet til den gravide krops behov; stress mindskes, blodtrykket falder, og det bliver nemmere at hvile og få sin nattesøvn.
Jeg har desuden en speciel graviditetspude som bliver lagt ovenpå massagebriksen, så du har mulighed for at ligge på maven. Jeg oplever at rigtig mange gravide sætter stor pris på at kunne ligge på maven og samtidig få løsnet spændingerne i kroppen.

Fordele ved massage:
Graviditetsmassage kan lindre den ømhed og de smerter i lænd og ryg der ofte kommer på grund af den øgede vægt og den ændrede kropsholdning.
Ballemusklerne kan også opleves ømme. Det hænger sammen med, at leddene bliver løsere på grund af hormoner i kroppen. Dette er godt og nødvendigt for at forberede kroppen til fødslen. Men ballemusklerne kommer lidt på overarbejde da de er med til at stabilisere bækkenet og derfor kan de blive meget ømme.
Væske i fødder, ben og hænder er et problem for nogle, og det kan graviditetsmassage også være medvirkende til at minimere.
Alle mennesker er forskellige, og det er graviditeter også. Derfor bliver alle behandlet forskelligt, for i sidste ende at få den rigtige behandling. Derfor bliver hver enkelt behandling tilrettelagt individuelt og efter den enkeltes behov og ønsker. Alle behandlinger er helkropsmassager.
Graviditetsmassage fører til en positiv og dyb kontakt til din krop og giver derfor en skøn oplevelse af indre ro, og det er min erfaring, at en god kropskontakt og indre ro kan gøre det nemmere at komme gennem fødslen.

Dérfor tilbyder jeg også efterfødselsmassage. Efterfødselsmassagen er også en helkropsmassage, men der lægges især vægt på massage af ryg, nakke, skuldre og arme, fordi de områder er særligt belastede som nybagt mor.
At få massage under graviditet og efter fødslen er en af de mange gode ting, som du kan gøre for dig selv – en mor med øget kropskontakt og overskud kan ikke undgå at blive en bedre og gladere mor.

Det kan være svært at finde mulighed for børnepasning i forbindelse med efterfødselsmassage, derfor tilbyder jeg, og har god erfaring med at lave aftaler med mødregrupper, hvor i derved har pasningsmulighed. Jeg medbringer min mobilbriks hvor i mødes – dette kræver at i minimum er tre der bestiller massage. Hvis i er færre så kontakt mig for tilbud.

Varighed: 55 min

650 kr.