Body SDS behandling

Er klassisk kropsterapi hvor ubalancer i muskulatur, led, organer eller følelser kan behandles ved en blanding af samtale og behandling. En Body SDS behandling er grundlæggende en måde at gribe selvudvikling an på, hvor der arbejdes direkte med kroppen.

Teknikkerne er en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, lymfedrænage, åndedrætsteknikker og Body SDS akupressurtryk samt zonetryk under fødderne.
En Body SDS behandling sætter først og fremmest gang i kredsløbet og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. Herved bliver det lettere at løsne dine spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.
Med indføling og viden om kroppens anatomi går jeg ind og mærker, hvor de tilgrundliggende problemer rodfæster sig. På den måde kan jeg behandle dine udsatte og sårbare områder som både kan manifestere sig fysisk, psykisk og mentalt – og gerne i sammenhæng.
Udgangspunktet i en Body SDS behandling er at stort set hele kroppen hænger sammen, derfor arbejder jeg altid med hele kroppen – en helt konkret knæskade kan eksempelvis sagtens hænge sammen med en irritabel mave. 

Samtale:
En Body SDS behandling er en holistisk behandling hvor ”det hele menneske” tages i betragtning, derfor vil både fysiske og psykiske aspekter af eventuelle udfordringer bringes i spil – både i samtalen og den fysiske behandling. Behandlingen kan starte med en kort samtale, hvor vigtige problemstillinger drøftes. Derfor sammenføjes behandlingen løbende med samtale efter behov.

Påklædning:
Du ligger skiftende på ryggen og maven med et tæppe over dig til behandlingen. For at opnå den bedste effekt af vores behandling anbefaler vi, at du ligger afklædt i trusser/underbukser og evt. en bh eller undertrøje. Du bliver behandlet på begge sider af kroppen.

Bivirkninger:
Efter en Body SDS behandling arbejder kroppen videre i op til 48 timer, og der kan derfor opleves en ømhed i kroppen i denne periode. For langt de fleste forsvinder denne ømhed hurtigt igen.
Hvis du i en længere periode har undertrykt smerter eller spændinger, kan du også opleve, at du lige efter en behandling får mere ondt. Dette kan skyldes, at du tidligere ikke har haft kontakt til denne del af din krop, og den nu er blevet bevidstgjort. Jeg er af den overbevisning, at hvis du ikke får løsnet op for undertrykte spændinger, vil risikoen for yderligere skavanker eller sygdomme på sigt være større.
I tilfælde, hvor der bliver åbnet op for undertrykte spændinger, vil det som oftest kræve yderligere behandlinger.
Efter en Body SDS behandling og ved kropsterapi generelt kan kroppen opleves mere følsom hvor en eller flere følelser kommer i spil. Der er ikke noget farligt eller unormalt ved dette – tværtimod, gamle spændinger, følelser, overbevisninger eller fornemmelser bliver ofte løsnet under en behandling og du kommer derved i bedre kontakt med dig selv og din kerne.

Varighed: 55 min

750 kr.