Pædagogisk massage

Pædagogisk massage er målrettet børn og voksne med ADHD, angst, bipolaritet, skizofreni samt misbrugsproblematikker. Følesansen er den tidligste og mest omfattende kontaktkilde til på samme tid at opfatte sig selv og omverden. At opbygge positive nuancerede berøringserfaringer i et tillidsskabende samspil danner grundlag for selvopfattelse og relationsdannelse og har indflydelse på lyst og evne til at give sig i kast med livet. Målet med denne behandling er at skabe en følelse af afgrænsethed og øget kropsbevidsthed for derigennem at bibringe hoved og krop ro samt mindske negative automatiske tanker.

Pædagogisk massage minder om oliemassage, men behandlerens tryk er blidere og tempoet i selve bevægelserne er langsommere. En meget beroligende og tryg behandlingsform, hvor hovedet har mulighed for at få en pause fra tankemylderet.

Pædagogisk massage har i øvrigt vist sig at have en positiv effekt i forhold til behandling af angst og som stressbehandling. I det tilfælde hvor fokus er på stressbehandling og behandling af angst, indgår der udover selve massagen også samtale. Eventuelle fysiske, psykiske og mentale udfordringer bliver italesat og sammen finder vi ud af hvor og hvordan din krop er udfordret.

Varighed: 55 min

700 kr.