Oliemassage

Hvad er oliemassage og hvordan virker den?

Professionel oliemassage er en dybdegående massage, og i langt de fleste tilfælde en yderst effektiv måde at behandle forskellige muskulære lidelser i bevægeapparatet. I vores klinik afhjælper vi f.eks. overbelastning i muskler og bindevæv (sener, muskelhinder og ledbånd). Dette kunne fx være forårsaget af statisk ensformigt arbejde foran en computer, forkerte/tunge løft, idrætsskader etc.
Oliemassage virker på mange måder, men hvad er det egentlig der gør denne massageform så virkningsfuld?
I almindelighed har oliemassage en lang række positive virkninger som både kan give fysisk og psykisk velvære.
Vores oliemassage er opbygget på baggrund af kroppens anatomiske strukturer, dvs. knogler, muskler, sener og ledbånd.
Massagen ved denne form for behandling er en lægefaglig korrekt måde at massere på.
Massagen er derfor – udover at give velvære – en yderst velegnet metode til at behandle egentlige lidelser i bevægeapparatets bløddele.
Oliemassage har en lang række forskellige forebyggende og restituerende virkninger såvel mekanisk, biologisk og fysiologisk.
Nedenfor kan du læse nogle af de mange positive virkninger den fysiurgiske massage har.

Oliemassagens varmeeffekt:
Ved massage opnås bl.a. en varmeeffekt. Denne effekt opnås f.eks. ved den friktion der opstår når hænder og fingre gnides mod huden samt ved forskydning af de enkelte vævslag.

Foruden dette vil pumpeeffekten ved de enkelte greb medvirke til at bl.a. musklernes små blodkar åbnes. Dette øger blodtilstrømningen til det skadede væv.
Udover disse rent mekaniske effekter vil behandlingen desuden have en biokemisk effekt.
Under massagen vil organismen frigøre intracellulære enzymer som fx histamin. Histamin påvirker arteriolerne således at blodgennemstrømningen i muskler og væv øges.

Virkning:
Varmen vil give en generel afslapning af hele kroppen, men i særdeleshed specifikt i det behandlede område.
Desuden vil varmen medvirke til en øget blodcirkulation i det behandlede område. Da det er blodet der er transportør af bl.a. helende næringsstoffer og borttransport af affaldsstoffer, er denne effekt meget virksom.

Varighed: 55 min

700 kr.