Om mig

Privat
Jeg hedder Brian Greve. Når jeg ikke opholder mig i klinikken eller nørder faglitteratur om krop, nærvær eller psyken, så nyder jeg at bruge tid sammen med mine to store teenagebørn. Jeg har alle dage nydt været fysisk, så i det omfang det er muligt er jeg gerne at finde i det lokale motionscenter 4-5 ugentligt for at løfte tunge ting. Jeg er desuden så heldig at bo tæt på både skov og strand, så her er jeg også en flittig bruger da naturen giver mig energi og ikke mindst ro. Jeg har på nuværende tidspunkt arbejdet med mennesker i over 33 år, og elsker stadig at opbygge og fastholde trygge relationer. Jeg har selv haft stress inde på livet, og det var i den forbindelse, at jeg selv stiftede bekendtskab med Body SDS. Jeg har derfor selv oplevet på egen krop hvilken positiv effekt denne unikke behandlingsform har og ikke mindst hvordan stressen påvirker kroppen fysisk, psykisk og mentalt.
Jeg elsker mennesker og jeg elsker at hjælpe – jeg håber at få muligheden for at hjælpe dig.

 

Professionelt
Jeg har arbejdet professionelt med mennesker siden 1990 i privat, kommunalt og regionalt regi samt forsvaret. Min nysgerrighed og lysten til udvikling har ført mig vidt omkring rent fagligt. Jeg har arbejdet med børnehave- og SFO børn, fysisk og psykisk udviklingshæmmede, hjemløse, misbrugere, kriminelle udviklingshæmmede, kriminelle misbrugere, psykisk syge med og uden dom, samt voksne med dobbeltdiagnoser. I forbindelse med mit arbejde med kriminelle misbrugere var jeg ansat som konsulent i Nyborg og Jyderup statsfængsler som kropsterapeut og fandt derigennem ud af at kropsterapi gav rigtig god mening i arbejdet med alle slags mennesker. Ydermere havde jeg på daværende tidspunkt også mit eget botilbud for voksne med dobbeltdiagnoser, hvor vi også kunne se effekten af at arbejde direkte med kroppen. Derfor tog jeg en 2-årig uddannelse som pædagogisk massør og valgte efterfølgende at udbygge mit CV yderligere med den 3-årige uddannelse som Body SDS kropsterapeut for at hæve kvaliteten og effekten i mine behandlinger til gav for dig som klient.

Zoneterapeut-studerende:
Jeg er pt. i gang med at uddanne mig som zoneterapeut – det har jeg valgt af flere årsager. Udover at jeg er født nysgerrig, så arbejder vi i Body SDS-behandlingerne allerede med zonepunkter i fødderne. I min søgen efter at blive endnu mere præcis og ikke mindst effektiv i mine behandlinger, har jeg i zoneterapien fundet endnu flere værktøjer til at angribe de udfordringer som jeg oplever mine kunder, kommer med.

 

Uddannelser:
Zoneterapeut studerende, færdig august 2023
Body SDS kropsterapeut, RAB registreret
BA, Pædagogik
Kognitiv adfærdsterapeut
Pædagogisk massør, 2-årig udd.
NADA-Behandler
PD, Videnskabsteori og pædagogik
PD, Gruppe- og organisationspsykologi

 

Efteruddannelser:
2019 Angst
2020 Ledkursus Ryg 1
2020 Ledkursus Ryg 2
2020 Stress
2021 Ledkursus Ryg 3
2021 Fod/Ankel forstuvning & hælspore
2021 Kold skulder, Skulder bursitis
2021 Astma & bronkitis
2022 Zoneterapi – Basis
2023 Zoneterapi – Avanceret

 

RAB-registrering
RAB’ er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler og en beskyttet titel, RAB er en titel, som er forbeholdt den enkelte behandler. Efter endt uddannelse skal behandleren være medlem af en registreringsberettiget forening for at kunne opnå titlen. Både foreningen og behandleren skal opfylde bestemte krav som sikrer kvaliteten i den enkelte behandlingsform.

 

Filosofi
Mit mål er, at du som kunde altid vil modtage en behandling på allerhøjeste faglige niveau. Jeg vægter kvalitet, tryghed, nærvær og relationer rigtig højt, derfor tager mine behandlinger altid udgangspunkt i klientens individuelle behov. Jeg booker maksimalt fem behandlinger om dagen af respekt for dig som kunde. Dette bevirker at jeg altid har energi og overskud til at være til stede i hver enkelt behandling, hvilket giver højere kvalitet.
Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.

De bedste hilsner

Brian