Om mig

Privat
Når jeg ikke opholder mig i klinikken eller nørder faglitteratur om krop, nærvær eller psyken, så nyder jeg at bruge tid sammen med mine to store teenagebørn. Jeg har alle dage nydt været fysisk, så i det omfang det er muligt er jeg gerne at finde i det lokale motionscenter 4-5 ugentligt for at løfte tunge ting. Jeg er desuden så heldig at bo tæt på både skov og strand, så her er jeg også en flittig bruger da naturen giver mig energi og ikke mindst ro.

Professionelt
Jeg har arbejdet professionelt med mennesker siden 1990 i privat, kommunalt og regionalt regi samt forsvaret.
Min nysgerrighed og lysten til udvikling har ført mig vidt omkring rent fagligt. Jeg har arbejdet med børnehave- og SFO børn, fysisk og psykisk udviklingshæmmede, hjemløse, misbrugere, kriminelle udviklingshæmmede, kriminelle misbrugere, psykisk syge med og uden dom, samt voksne med dobbeltdiagnoser.
I forbindelse med mit arbejde med kriminelle misbrugere var jeg ansat som konsulent i Nyborg og Jyderup statsfængsler som kropsterapeut og fandt derigennem ud af at kropsterapi gav rigtig god mening i arbejdet med alle slags mennesker. Ydermere havde jeg på daværende tidspunkt også mit eget botilbud for voksne med dobbeltdiagnoser, hvor vi også kunne se effekten af at arbejde direkte med kroppen. Derfor tog jeg en 2-årig uddannelse som pædagogisk massør og har nu ydermere valgt at udbygge mit CV med den 3-årige uddannelse som Body SDS kropsterapeut for at hæve kvaliteten og effekten i mine behandlinger til gav for dig som klient.

Autoriseret Body SDS kropsterapeut
BA, Pædagogik
Kognitiv adfærdsterapeut
Pædagogisk massør, 2-årig udd.
NADA-Behandler
PD, Videnskabsteori og pædagogik
PD, Gruppe- og organisationspsykologi

Aut. Body SDS behandler:
Grunden til at jeg har valgt at blive autoriseret Body SDS behandler er muligheden for faglig sparring og udvikling. Body SDS udbyder hvert år ca. 100 timers efteruddannelse til de behandlere der har valgt at være autoriserede.
Kurserne strækker sig lige fra ryg, nakke, skulder og bækken til indføling, psykologi og supervision etc. Så for mit vedkommende handler min autorisation rigtig meget om at styrke og sikre faglighed og kvalitet i mine behandlinger samt personlig udvikling.

En autoriseret Body SDS behandler, er en uddannet terapeut, som udbyder Body SDS behandling i egen klinik, center eller bopæl – under autorisation. For at kunne være autoriseret behandler, er der en række krav, som vedkommende skal leve op til, herunder:

  • Beståelse af den 3-årige udd. Som Body SDS kropsterapeut
  • Løbende videreuddannelse (min. 16 timer om året)
  • Løbende ajourføring med de nyeste behandlingsteknikker
  • RAB registrering
  • Fornyelse af autorisation hvert år

Efteruddannelser:
Angst 10.8 2019 (6 timer)
Ledkursus Ryg 1 3.10.2020 (6 timer)
Ledkursus Ryg 2 4.10.2020 (6 timer)
Stress 31.10.2020 (12 timer)